Vi Erbjuder

Vi jobbar inte med branschen, vi jobbar mitt i den. Vare sig vi är på plats hos våra bönder, eller står på flotta galor. Varje kund och varje uppdrag innebär unika utmaningar. Därför ser vi alltid till att arbeta fram lösningar som speglar kundens behov.

Idé, strategi & koncept
Från produkt till varumärke

Vi formar varumärken som uppfyller sitt syfte. Hur? Genom långsiktigt arbete, med hänsyn till produktens historia, vår insikt i branschen och med siktet på framtiden. I samarbete med våra kunder destillerar vi fram strategier och koncept som knyter ihop produkt, design och kommunikation

Kommunikation
Spetskompetens inom mat kryddat med kreativitet

Allt hänger ihop. Vi producerar allt från förpackning, butikskommunikation, annonser, reklamfilm, hemsida, sociala medier och PR – alla de bitar som tillsammans skapar helheten. Med en fot i den redaktionella världen står vi också nära konsumenterna.

Visuell identitet
Form, estetik och funktionalitet

En stark grafisk identitet ger ditt varumärke liv. Med alla de intryck som möter konsumenten varje dag gäller det att ha en tydlig och enhetlig profil. Det gör att varumärket talar med en och samma röst, oavsett kontaktyta.

PR och redaktionellt
Trovärdigt innehåll som berör

Med ett ben i den redaktionella världen producerar vi idé-, text- och bildmaterial till mat- och dryckestidningar. Det gör att vi är duktiga på att plocka fram den information om ditt företag som journalisterna är intresserade av.

Rådgivning
Vi älskar att dela med oss

Vi älskar det vi gör, det gör oss bra på att entusiasmera andra. Inom SALT-familjen finns spetskompetens inom alltifrån hur du tar ditt företag till nästa nivå, näringslära, design, till sociala medier. Bäst av allt? Vi delar gärna med oss med praktisk och konkret vägledning!